Excursii Copii

Home  >>  Excursii Copii

day-excursions-around-brasov-travel-for-a-day

O zi departe de mediul familial si scolar poate fi, pentru orice copil, o escapada, o sursa de inspiratie, un salt in afara rutinei. Suntem aici pentru a asigura tot necesarul unei excursii de neuitat: de la transport , mese si activitati pana la consultanta si personal tehic, format din instructori si animatori, care vor avea grija ca fiecare copil sa experimenteze in siguranta toate provocarile zilei.

Ne-am straduit sa dezvoltam programe cat mai inedite si atractive, care sa presupuna activitati in aer liber dar care sa aiba si o puternica componenta culturala si educationala. Cu toate acestea suntem deschisi sugestiilor dumneavoastra pentru completarea si perfectionarea programelor pe care le oferim.

Excursiile organizate de noi se desfasoara pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga), Predeal, Brasov, Rasnov, Bran-Moeciu si cuprind, la alegerea Dumneavoastra activitati precum : vizitarea obiectivelor turistice din zona ( Muzeul Cinegetic, Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Muzeul George Enescu, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Castelul Bran, centrul Brasovului), trekking pe platoul Bucegi (Sfinxul, Babele si Crucea de pe Caraiman, Vf. Omu), Canionul Sapte Scari, cascada Tamina, Cabana Secui, Cabana Susai sau Parcul de Aventura Brasov.

 

Poze cu excursiile organizate de noi puteti gasi in GALERIA FOTO.